Už jste letos byli někde na dovolené?


Už jste letos byli někde na dovolené? Tohle nádherné slunečné počasí k tomu jenom vybízí. A když říkám dovolená, tak nemám na mysli jenom dovolenou v zahraničí. Klidně to může být nějaké místo, které se vám líbí a rádi tam trávíte svůj čas. Ostatně dovolená může být třeba i týden na horách anebo v nějakém wellnessu. Každý si to představuje nějak jinam. Já vám popíšu, jakou dovolenou bych si představovala já. Kdybych si měla já vybrat svou vysněnou dovolenou, tak by to bylo buď u moře, anebo by to bylo někde v odpočinkovém resortu, třeba ve wellness a vířivce.

s

Takový pocit, když bych si tam mohla zajít, kdykoliv bych chtěla a normálně bych jenom relaxovala a nic jiného bych nedělala. Tak to přesně by se mi líbilo. A kdyby na to byly penízky, tak klidně nějakou dovolenou třeba i u moře. Naopak kdyby mě někdo tlačil třeba na dovolenou do hor, tak na to bych určitě nepřikývla, protože hory, a i zimu nesnáším. A kam byste chtěli jet na dovolenou vy? Důležité je, abyste někam jeli. Každý člověk si totiž potřebuje někam vyrazit, načerpat sil a odpočinku. Já jsem si dříve taky nedopřávala žádný odpočinek a pořád jsem jenom pracovala anebo něco dělala a pak to skončilo tím, že jsem byla vyhořelá a necítila jsem se dobře.

s

Takže jsem si řekla, že si prostě udělám odpočinkový týden a zajela jsem si na masáže a do wellnessu. A víte, jak mi to prospělo? Zpočátku jsem ani nevěřila tomu, že mi to vlije novou energii do žil, ale když jsem viděla, co to se mnou udělalo a jak se cítím plná energie, tak jsem musela uznat, že na tom něco je a opravdu bych takhle měla odpočívat častěji, protože mi to jenom prospívá. Někdy není na škodu někam si vyrazit a udělat taky sám sobě radost, protože potom to prospěje nejenom vám, ale i vaší duši. Budete se hned cítit o mnoho lépe, to mi můžete věřit….