Vyberte si dům snů


Život v rodinném domě je snem nejednoho člověka. Když někdo vidí moderní novostavbu, je snadné se do ní zamilovat a na chvíli se zasnít, jak by život v takovém domečku mohl vypadat. V každé době se staví nové domy, a také se v každé době opravuji ty staré. Jestli je i vašim snem život v rodinném domě ale nechcete riskovat opravu staršího domu, je pro vás ideální stavba domu nového. Ani to ale není tak jednoduché jak se na první pohled může zdát.

nový dům

Nestavte bez povolení
Samotnou stavbu domu můžete provádět až poté, co máte koupený a zasíťovaný pozemek, a hlavně poté co máte je dokončený projekt a co jste získali stavební povolení. Mnozí lidé dávají přednost nákupu hotového domu například z developerského projektu, ale v takovém případě si dům nemůžete postavit podle sebe. A právě stavba domu podle vlastních představ je to, co tolik lidí od svého domu chce.

Naprostá většina lidí kteří chtějí stavět dům řeší otázku, zda nebude lepší postavit si dům vlastníma rukama. Stavba svépomoci není vhodná pro všechny, protože je to otázka spousty volného času a hlavně fyzické zdatnosti a vědomostí. Kdo nemá praxi ani vzdělání ve stavebnictví a příbuzných oborech, může při stavbě svépomocí způsobit nejeden problém, který se bude jen obtížně napravovat.

zdi omítky

Stavte s námi
Právě s ohledem na možné problémy při stavbě své pomocí se stále více lidí obrací na nás, protože stavíme moderní nízkoenergetické novostavby na klíč. Hledáte spolehlivou firmu, která staví rodinné domy, bungalovy 3 + kk
enerdomy.cz a nebo podobné dispozice? Stačil by vám dům o 3 pokojích s kuchyňských koutem, a hledáte co nejlevnější stavbu? My nabízíme domy už od 3 000 000 Kč. Spolupracovat s námi se vyplatí, protože nabízíme vysoce kvalitní moderní novostavby, které dokážeme zhotovit jako zděný dům nebo jako dřevostavbu. Prohlédněte si naše typové projekty a možná mezi nimi najdete dům svých snů.