Manželská nevěra


Máte momentálně nějaký vztah? Myslím tím partnerský anebo milenecký vztah. Víte, že je rozdíl mezi mileneckým a partnerským vztahem? Vzpomínám si, když mě můj partner podváděl. Tedy vlastně můj manžel. My jsme byli manželé sedm let a musím říct, že naše manželství ale bylo opravdu takové klidné, mírumilovné a moc nás to bavilo. Oba dva jsme se milovali. Ale nevím vůbec, co se stalo, že si potom manžel musel najít nějakou milenku? Udržoval milenecký vztah prý šest let. Vůbec si tohle nedokáži představit. Takže on mi byl jenom rok po svatbě věrný a po roce potom začal být nevěrný.

Někdy chce být člověk sám.

Nechápu, co se to mezi námi stalo. Choulostivé hrátky jsme spolu měli vlastně velice často, takže jsem si řekla, že to nemůže být kvůli sexu, že by si můj manžel kvůli sexu nešel někde bokem nějakou milenku a udržoval by milenecký mimomanželský vztah? Povím vám, že mi to opravdu hodně ranilo. Dokážete si představit, že jste s manželem sedm let a potom on z toho šest let má milenecký vztah? Ani nevíte, jak moc mě to ranilo, kdyby to třeba bylo rok anebo půl roku, ale to je vlastně téměř celé manželství. Takže tohle jsem nevydržela. Manžel mě ještě zkoušel přemlouvat, abych se nerozváděla, abych nedávala návrh na rozvod.

Někdy se vztah nevyvede.

Jenomže během půl roku jsem to udělala. Nedokázala jsem to zkousnout. Půl roku jsem se zkoušela odhodlat, abych tohle prominula, ale bohužel mi to vůbec nešlo. Potom, když jsme se rozvedli, tak jeho milenka také mého bývalého manžela opustila. Musím říct, že jsem byla ráda a docela jsem mu tohle přála. Chtěla jsem, aby také můj bývalý manžel pochopil, jaké to je, když se na ně někdo vykašle. Sice on se na mě nevykašlal, stále mě chtěl, ale já tohle nechci. Nemám ráda takovéto muže. Nesnáším, když někdo nedokáže být nějakému člověku věrný. Víte, jeden rok být věrný a potom zbytek manželství nevěrný. Podle mého názoru tohle je opravdu veliká katastrofa. Už tohle nechci nikdy zažít. Myslím si, že ale hodně žen anebo mužů, kteří jsou nevěrní a nebo kteří jsou podváděni.